FILMOGRAPHY

Filmography

FEATURE FILMS

1971    Gyula Krúdy Writer   Zoltán Huszárik Director   Sinbad

1972   István Örkény Writer   Károly Makk Director   Cat’s Play

1973   Grandpierre Kolozsvári Writer   Éva Zsurzs Director   The Turkish-headed spear

1974   Gyula Gazdag Director   Singing on the Treadmill (Bástyasétány ’74)

1974   Béla Balázs Writer   János Rózsa Director   Dreamer Youth

1975   Tibor Déry Writer   Zoltán Fábri Director   141 minutes of unfinished sentences

1976   János Rózsa Writer & Director   Spider Football

1979   István Kardos Writer   János Rózsa Director   The trumpeter

1988   István Szabó Director   Hanussen

HUNGARIAN TELEVISION

1973   Éva Zsurzs Director   Zrínyi

1974   László Gyurkó Writer   Miklós Szinetár Director   Golden Calf

1977   Eugene Scribe Writer   László Félix Director   Checkmate

1979   Károly Szakonyi   István Illés   Hong Kong wig

1979   Sándor Weöres Writer   Ádám Horváth Director   Illusory Peter

1980  Gyula Illyés Writer   László Vámos Director   The eccentric

1986   Zsigmond Móricz Writer   Sándor G. Szőnyi Director   While love is new